Ons persbericht leidt tot veel aandacht in de media

Vandaag hebben we een persbericht verspreid waarin we duidelijk stellen dat de huidige plannen van voor een grootschalig windturbinepark van de ‘tekentafel’ moeten. Ons persbericht is niet onopgemerkt gebleven. Graag nemen we je even mee in de verschillende media uitingen.

Brabants Dagblad

Op de website van het Brabants Dagblad verscheen een artikel.

“Bewoners Groote Wielen richten collectief op tegen komst windmolenpark tussen Den Bosch en Oss”

ROSMALEN – Een groep bewoners uit de Groote Wielen in Rosmalen heeft het collectief GROEN inZICHT opgericht, dat zich richt tegen de komst van een windmolenpark in de polder tussen Oss en Den Bosch. Een internetpetitie tegen het park is sinds woensdag 147 keer getekend.

Lees verder

_____

<update: zaterdag 15 september verscheen er een artikel in de krant>

Omroep Brabant

Op de website van Omroep Brabant verscheen een artikel.

“Actie tegen groot windmolenpark: ‘De lasten eerlijker verdelen'”

DEN BOSCH – Zestig tot tachtig windmolens in de polder tussen Oss en Den Bosch. De bewoners van De Groote Wielen bij Rosmalen moeten er niet aan denken… Daarom hebben ze zich verenigd in het bewonerscollectief GROENinZICHT en zijn ze donderdag een petitie gestart. “Wij willen op een constructieve manier veel meer betrokken worden bij de plannen.”

Lees verder
_____

Regionale omroep Dtv

Op de website van Dtv verscheen een artikel.

“Bewoners tegen komst windmolenpark tussen Oss en Den Bosch”

DEN BOSCH / OSS – Bewoners uit de Groote Wielen in Rosmalen hebben zich verenigd in het collectief ‘GROEN inZICHT’ om zich tegen een windmolenpark tussen Oss en Den Bosch te verzetten. Een online petitie tegen het windmolenpark is bijna 200 keer ondertekend.

Lees verder

_____

In een televisie-uitzending van Dtv werden Theo van der Meijs en Pascal Spelier geïnterviewd.