Steun GROEN inZICHT met een donatie!

GROEN inZICHT zegt ‘JA’ tegen duurzame energie, maar ‘NEE’ tegen een grootschalig windturbinepark in de Rosmalense en Nulandse polder.

Word lid van GROEN inZICHT en steun daarmee onze strijd tegen de komst van een grootschalig windturbinepark in de Rosmalense polder. Wil je eerst nog even weten waarvoor GROEN inZICHT staat? Lees dan ons manifest. Het lidmaatschap van GROEN inZICHT is gratis, maar vrijwillige donaties zijn welkom. Lid worden? Klik hier.

Wil je geen lid worden, maar wel een donatie doen?

Wellicht wil je geen lid worden van GROEN inZICHT – wat natuurlijk jammer is –  maar wil je ons wel financieel steunen. Dat kan met iDEAL via dit formulier:

Bedrag

Je kunt ons ook financieel steunen door een bedrag naar keuze over te maken naar onderstaand rekeningnummer. Vermeld in de omschrijving ‘donatie’.

Vereniging GROEN inZICHT
NL36 BUNQ 2035 4059 98

Verantwoording donaties

Van de donaties bekostigen we onze website, laten we flyers, posters, t-shirts en andere communicatiematerialen vervaardigen en huren we indien nodig een vergaderlocatie voor ledenvergaderingen. De bestuursleden en leden van de werkgroepen krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden. In onze statuten is opgenomen dat indien het bestuur bedragen boven de € 2.000,- wil uitgeven hier de goedkeuring van de algemene ledenvergadering voor nodig is. Ook kan het bestuur zonder instemming van de algemene ledenvergadering geen bankkrediet aangaan of een lening aan derden verstrekken.

Hoe kun je ons nog meer steunen?