Inwoners mogen meepraten over te maken plan windmolenpark in Rosmalense polder

In het Brabants Dagblad valt vandaag te lezen, dat de gemeente Den Bosch van de inwoners wil horen wat zij vinden van een groot windmolenpark in de Rosmalense Polder. In beginsel zijn Burgemeester en Wethouders voor, maar een plan ligt er volgens wethouder Mike van der Geld nog niet.

Nee, er ligt nog geen enkel plan voor een grootschalig windmolenpark in de Rosmalens polder, maar de bouw van een groot aantal windmolens wordt wél serieuzer volgens het Brabants Dagblad. Maar voor het zover komt, wil de gemeente Den Bosch breed en uitvoerig met zoveel mogelijk bewoners praten.

Inwoners mogen meepraten over komst windmolens, lees het artikel in Brabants Dagblad.

Lees meer >>

Volgens wethouder Mike van der Geld is het nog niet zo eenvoudig om naar de inwoners te luisteren. Hij waarschuwt dat ‘dé inwoner’ niet bestaat. “We halen veel meningen op, maar scherpe conclusies zullen niet te maken zijn.”

Wij zullen laten zien dat ‘dé inwoner’ wel bestaat, door gezamenlijk onze stem te laten horen. Teken daarom de petitie van GROEN inZICHT en zeg NEE tegen een grootschalig windturbinepark in de Rosmalense polder.